چربی سوزی با شربت خانگی

یک محقق و پژوهشگر طب سنتی گفت: استفاده از شربت رزماری باعث کاهش وزن و حفظ تناسب اندام می‌شود.

به گزارش رسانه خبری سلامت سپید پوش ، حیدر عظمایی، محقق و پژوهشگر طب سنتی  درباره خواص شربت رزماری گفت: این شربت خوش‌طعم و قدیمی حاوی ویتامین های A، B، C، E، K، کربوهیدرات، سدیم، پتاسیم، اسیدفولیک، منیزیم، منگنز، فسفر، آهن، فیبر، فولاد، روی (زینک)، مس، قند ساکاروز، گلوکز، فراکتوز، فلاونوئید، کاتچین، پلی فنول، کافئین، زاگزانتین، رزمارینیک اسید، کافئیک اسید، کارنوزول و غیره است.

او با اشاره به تاثیر شگفت‌انگیز این شربت بر چربی سوزی و کاهش اشتها گفت: استفاده از شربت رزماری باعث کاهش وزن و حفظ تناسب اندام می‌شود و نوشیدن آن تاثیر چشمگیری بر سوزاندن چربی‌های شکم و پهلو دارد. این شربت سیستم عصبی را تقویت کرده، حافظه را بهبود می‌بخشد و از آلزایمر و زوال عقل پیشگیری می‌کند. همچنین باعث بهبود استرس و اضطراب شده و آرامبخش مغز و اعصاب است‌.

عظمایی بیان کرد:  شربت رزماری به علت ویتامین‌های  A، E، C، فلاونوئیدها و پلی فنول موجود در آن خاصیت آنتی اکسیدانی داشته و نوشیدن آن موجب تقویت سیستم ایمنی بدن و محافظت از آن در برابر انواع بیماری‌ها از جمله سرطان‌ می‌شود، همچنین استفاده از آن در رفع مشکلات تنفسی در بیماری‌هایی مانند سرماخوردگی، آنفلوانزا و آسم دارد.

این پژوهشگر و محقق طب سنتی بیان کرد: شربت رزماری عفونت‌های بدن از جمله عفونت‌های معده، مجاری ادرار و عفونت در زنان را برطرف می‌کند و با توجه به ویتامین B12، آهن و اسید فولیکی که دارد گلبول‌های قرمز خون را افازیش داده و کم خونی را رفع می‌کند.

او گفت: مصرف این شربت در تقویت دستگاه گوارش، رفع دردهای معده، نفخ، التهابات کبد، درمان کبد چرب و دفع سمومات از کبد، کلیه و مجاری ادراری موثر است و می‌تواند بوی بد دهان، دردهای مفصلی، کمردرد، آرتروز و رماتیسم را رفع کند. این شربت می‌تواند افسردگی را رفع کرده و انواع سردرد مخصوصا سردردهای میگرنی را بهبود ببخشد.
عظمایی با اشاره به تاثیر استفاده از این شربت بر کنترل قند، فشار و چربی خون گفت: برای تهیه شربت رزماری به نیم کیلو عسل، ۱۰ گرم دارچین، ۲۵ گرم چای سبز،  ۲ لیتر آب معدنی، ۱۵ گرم گل محمدی و ۶۵ گرم گیاه خشک رزماری احتیاج دارید؛ کافی است گیاه خشک رزماری، چای سبز، گل محمدی و دارچین را نیم کوب کرده و داخل آب می‌ریزیم؛ اجازه دهید این ترکیب برای ۴ تا ۵ ساعت باقی بماند سپس آن‌ها را به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید و پس از متعادل شدن حرارت عسل را به آن اضافه کنید.

انتهای متن/*

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code