چرا نباید چای کهنه و سیاه خورد

یک کارشناس تغذیه در اردبیل گفت: مصرف چای کهنه و چای سیاه باعث تولید مواد سمی در بدن می شود.

به گزارش رسانه خبری سلامت سپید پوش ، ثریا امیری کارشناس تغذیه خانواده در اردبیل در گفتگو با بانوی کوثردر خصوص تغذیه نوشیدنی سالم اظهار کرد: مصرف چای کهنه و چای سیاه باعث تولید مواد سمی در بدن می شود.

وی افزود: این نوشیدنی اگر بیشتر از ۱۰ دقیقه دم بکشد مانده شده و موجب افزایش خستگی و سردرد می شود.

کارشناس تغذیه بیان کرد: چای کمرنگ بعنوان آسپرین عمل می کند و با رقیق کردن خون از لخته شدن آن در رگها بخصوص رگهای مغزی جلوگیری می کند. درواقع نوشیدن ۳فنجان چای کم رنگ خطر زوال عقل را ۵۵%کاهش میدهد.

وی تصریح کرد: چای ترش ، کنترل‌کننده کلسترل خون و تنظیم‌کننده چربی خون و نوشیدنی آرامش‌بخش که سرشارازویتامین ث است و سیستم ایمنی بدن رادر برابر سرماخوردگی قوی میکند و همچنین چای مفید برای دیابت که باید با مصلحش زعفران مصرف شود.

امیری گفت: پنج چای فوق العاده از جمله چای برگ سنا، چای رازیانه ، چای گزنه،چای دانه کتان، چای سبز برای پیشگیری از یبوست مزمن مفید است.

وی تاکید کرد:  باید چاهای مضر را بشناسید چراکه برای بدن اثراتی برجای می گذارد، از جمله این چایی های مضر  چای سرد که (سنگ کلیه)،  چاى غلیظ (کم خونی)، چای ناشتا (سوءهاضمه) چای مانده دیروز ( سمی)، چاى داغ و سوزان (سرطان مری) و چای بلافاصله بعد از غذا (کم خونی)  را منجر می شود از این رو نباید این چای ها را خورد.

 

انتهای متن/*

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

طراحی سایت
طراحی سایتسئواجاره ویلا و فروش ویلا شمالسرویس و تعمیر کولر گازیاجاره ویلافروش ویلاویلا شمالویلا زیباکنار