وجود پالم در لبنیات سنتی

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه در برخی از محصولات لبنی سنتی از روغن پالم استفاده می‌شود گفت: «با مصرف محصولات لبنی سنتی و غیر پاستوریزه احتمال ابتلا به تب مالت وجود دارد و مردم باید توجه کنند که لبنیات پاستوریزه و کم چرب استفاده کنند.

به گزارش رسانه خبری سلامت سپید پوش ، زهرا عبداللهی، مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت با بیان اینکه مصرف لبنیات پرچرب مورد تایید وزارت بهداشت نیست، مصرف شیر و لبنیات کم چرب را به مردم توصیه کرد:« مردم باید از لبنیات کم‌چرب یعنی کمتر از ۲.۵ درصد چربی استفاده کنند چون چربی محصولات لبنی سنتی، حیوانی است و باعث اضافه وزن، چاقی، چربی خون و بیماری‌ های قلبی عروقی می ‌شود، بهتر است از مصرف محصولات سنتی خودداری کنند.»

عبداللهی با تاکید بر اینکه لبنیات سنتی غیر پاستوریزه مورد تایید وزارت بهداشت نیست، نسبت به افزایش موارد موارد تب مالت در کشور هشدار داد و علت آن را استقبال مردم از لبنیات سنتی اعلام کرد: « توصیه وزارت بهداشت به مردم این است که لبنیات سنتی غیر پاستوریزه و فله ای استفاده نکنند، مصرف این نوع لبنیات خطر ابتلا به تب مالت را به همراه دارد، درواقع افزایش موارد تب مالت در کشور، ارتباط مستقیم با افزایش مصرف لبنیات فله ای و سنتی دارد و توصیه ما به مردم این است که شیر و لبنیات پاستوریزه استفاده کنند. »

مدیرکل دفتر بهبود تغذیه جامعه وزارت بهداشت افزود: «در مورد لبنیات پاستوریزه هم توصیه می‌شود که شیر و لبنیات پرچرب استفاده نشود و حتی اگر کارخانه‌ها محصولات لینی پاستوریزه پرچرب تولید کنند، توصیه وزارت بهداشت مصرف این نوع لبنیات نیست.»

وی با بیان اینکه وزارت بهداشت در جهت ساماندهی، بر لبنیات فروشی‌های سنتی نظارت دارد، تصریح کرد: «به علت تمایل مردم به مصرف کالاهای سنتی و این باور که لبنیات سنتی سالم تر است، تقاضا برای خرید این محصولات همچنان وجود دارد، درحالیکه مردم باید بدانند این محصولات ممکن است تب مالت ایجاد کند و از طرفی بسیار پرچرب است و حتی گزارشاتی رسیده که برخی از آنها در محصولات خود از پالم استفاده می کنند./وبدا

انتهای متن/*

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code