مسمومیت کارگران در کارگاه تجاری باقرشهر ارتباطی به آب آشامیدنی ندارد

به دنبال انتشار خبر مسمومیت 9 نفر از کارگران یک کارگاه تجاری در باقرشهر ناشی از مصرف آب آلوده، شرکت آب و فاضلاب منطقه6 (شهرری) در اطلاعیه ای اعلام کرد مشکل به وجود آمده بر اثر عاملی غیر از آب و از داخل کارگاه بوده که در حال بررسی است و از رسانه‌ها خواست در انتشار اخباری که می‌تواند موجب تشویش اذهان عمومی شوند، مسئولانه‌تر برخورد کنند.

به گزارش رسانه خبری سلامت سپید پوش ، در پی انتشار خبر مسمومیت ۹ نفر از کارگران یک کارگاه تجاری در باقرشهر ناشی از نوشیدن چای با آب آلوده در رسانه ها و خبرگزاری ها، روابط عمومی شرکت آب و فاضلاب منطقه۶ (شهرری) با صدور اطلاعیه ای اعلام کرد که مسمومیت ایجاد شده به هیچ وجه به آب آشامیدنی مربوط نبوده است و آب شبکه توزیع باقرشهر هیچ‌گونه مشکل بهداشتی ندارد.
در این اطلاعیه با بیان این‌که بررسی‌ها و نمونه گیری‌های اولیه که توسط اداره بهداشت و درمان شهرستان ری و آزمایشگاه کنترل کیفیت و بهداشت آب منطقه و همچنین آزمایشگاه مرجع آبفای استان تهران انجام شده است بر این امر تاکید دارد که به طور قطع آب شبکه آبرسانی سالم و بهداشتی بوده و نقشی در ایجاد مسمومیت نداشته است،آمده است:« مشکل به وجود آمده بر اثر عاملی غیر از آب و از داخل کارگاه بوده که در حال بررسی است و به زودی از سوی مسئولان و مراجع ذی صلاح اعلام و رسانه ای خواهد شد.»

روابط عمومی آبفای منطقه۶ (شهرری)  با اشاره به حساسیت مقوله آب برای جامعه و شهروندان و لزوم دقت در انتشار خبرهای این حوزه به ویژه در زمینه بهداشت و کیفیت آب، از مسئولان،  دست اندرکاران و اصحاب محترم رسانه درخواست کرد تا همچون گذشته در انتشار اخبار و رویداهای خبری مسئولانه برخورد کنند و با بررسی حداقلی، دقت را بر سرعت انتشار خبر مقدم بدانند و از انتشار خبرهایی که هنوز درستی یا نادرستی آن تایید نشده و نیازمند کار و نظر کارشناسی و تخصصی است خودداری کنند چرا که یک خبر نادرست در حوزه‌هایی همچون آب می تواند موجب نگرانی مردم و تشویش اذهان عمومی شود.
لازم به ذکر است که کیفیت و بهداشت آب منطقه به صورت شبانه روزی و برخط(آنلاین) از طریق ۳۴ ایستگاه کنترل کیفی و بهداشتی در حال پایش است و کوچک ترین مشکل به جود آمده در کیفیت و بهداشت آب به صورت لحظه ای رصد و پیگیری می شود. ضمن آنکه روزانه به صورت پیش بینی نشده و دوره ای آب آشامیدنی ۱۳ نقطه از شبکه آب منطقه نمونه گیری و با انجام آزمایش های مختلفی چون سموم، بیولوژی، میکروبی، فلزات سنگین و …، بهداشت و کیفیت آب آشامیدنی شبکه توزیع آب منطقه مورد بررسی قرار می گیرد.

 

انتهای متن/*

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code