تغییر تغذیه بیمارستان ها از پرسنل محوری به سمت بیمار محوری/ کاهش ۵ درصدی هزینه های تغذیه ای دانشگاه و بیمارستان ها در سال ۹۵

دکتر توکلی، در اولین جشنواره تغذیه ای بیمارستانی با اشاره به تغییر مسیر تغذیه ای بیمارستان ها از پرسنل محوری به بیمار محوری اعلام کرد: در سال 95 با اتخاذ سیاست های جدید، علی رغم افزایش کیفی در غذاها کاهش 5 درصدی هزینه ها شاهد بودیم.

به گزارش سپیدپوش، دکتر حسن توکلی به مناسبت روز جهانی تغذیه درمان گران در جشنواره تغذیه بیمارستانی که در دانشگاه علوم پزشکی  تهران برگزار شد با مهم خواندن موضوع تغذیه و نقش جدایی ناپذیر آن از خدمات درمانی  گفت: با بررسی های که در سال گذشته در خصوص موضوع تغذیه در دانشگاه و مراکز زیر نظر دانشگاه انجام شد و با توجه به این که سالانه بالغ از ۸ میلیون پرس غذا در این مراکز سرو می شود و هم چنین اهمیت و هزینه های بالای این حوزه، تصمیم بر تشکیل ۲ کار گروه تخصصی شامل کار گروه فنی و کارگروه اجرائی جهت رسیدگی و نظارت گرفته شد که با نظارت  و تلاش این کارگروه ها وبررسی قراردادهای تغذیه ای  و با کمک یک نرم افزار جدید و کارآمد در این زمینه علی رغم افزایش کمی و کیفی تغذیه نه تنها در این حوزه افزایش هزینه نداشتیم بلکه توانستیم با کاهش پنج درصدی حدود ۱.۹ میلیارد تومن صرفه جویی را داشته باشیم.

در این همایش هم چنین به تفکیک شدن قراردادهای تهیه مواد اولیه از قراردادهای پخت و پز اشاره شد و عنوان شد این تصمیم نه تنها باعث بالا رفتن کیفیت غذایی در دانشگاه و بیمارستان شد بلکه کاهش هزینه ها و نظارت بیشتر و بهتر را به دنبال داشت.

دکتر توکلی هم چنین از کارشناسان، متخصصین و پرسنل بخش تغذیه خواست تا از فرصت ایجاد شده که بعد از سال ها نگاه جدی و علمی شده است نهایت استفاده را بکنند و با کمک دانش خود و استفاده از تکنولوژی های روز دنیا  و نیز تجربیات ود در این زمینه، حوزه تغذیه ارتقا بخشند.

وی با اشاره تغییر سیاست های تغذیه ای پرسنل محور در بیمارستان ها و دانشگاه علوم پزشکی تهران  به بیمار محور و در نظر گرفتن این مهم در قراردادهای جدید اظهار کرد:  با توجه آمار پرسنل و بیماران منوی غذایی مناسب برای وعده های مختلف غذا توسط نرم افزار تهیه و میزان مواد اولیه با برندهای تعریف شده در نرم افزار  توسط پیمانکاران تهیه می شود؛ سپس با نظارت کامل مسئولین مواد اولیه به انبار دانشگاه تحویل و با توجه به لیست داده شده توسط نرم افزار و با نظارت کارشناسان تغذیه، مواد اولیه تحویل پیمانکاران تهیه غذا می شود. وی در ادامه گفت این کار ۲ دست آورد مهم به دنبال داشت، یکی امکان بودجه بندی سالانه و دیگری جلوگیری ازتخلفات احتمالی در ارائه خدمات تغذیه ای در بیمارستان ها و دانشگاه.

دراین جشنواره هم چنین نمونه کاری از پیمانکاران و مسئولین تهیه غذا بیمارستان ها به رقابت گذاشته شد و ۳ نفر برتر توسط یکی از داوران بین المللی تغذیه انتخاب و معرفی شد.

در پایان مراسم نیز از مسئولین، کارشناسان و پیمانکاران برتر در این حوزه تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (1)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (3)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (5)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (11)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (15)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (13)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (17)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (21)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (19)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (23)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (25)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (27)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (29)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (31)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (33)

سپیدپوش.ر.ز جهانی تغذیه 2017 (35)

انتهای پیام/

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code

2 دیدگاه

  1. READER پاسخ

    خوبه که داره به این موضوع اهمیت داده میشه

    1. admin2 پاسخ

      سپیدپوش ازتوجه شما تشکر می کندو امیدوار است این اتفاقات خوب بیشتر بیفتد

طراحی سایت
طراحی سایتسئوسرویس و تعمیر کولر گازی