کبد

به خطر افتادن سلامت کبد با خوردن برخی مواد غذایی

یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماری‌های گوارشی و “ناراحتی‌های کبدی” خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند! در این مطلب، مروری داریم بر این مواد غذایی ناسازگار با هم.

به گزارش رسانه خبری سلامت سپید پوش ، یکی از دلایل مهم ابتلا به برخی بیماری‌های گوارشی و ناراحتی‌های کبدی، خوردن همزمان برخی از مواد غذایی است که هیچ سازگاری با هم ندارند و مصرف همزمان آنها با هم، ضمن ایجاد فساد در معده در نهایت باعث تولید “خون ناصالح” و درگیر کردن اندام‌های رئیسه از جمله “کبد” است.

در ادامه به اهم موارد و غذا‌هایی که خوردن آنها با هم، مضر است و باعث تهدید سلامت می‌شود، اشاره شده است:

ــ مصرف لبنیات با گوشت به‌ویژه گوشت‌های سفید مانند ماهی، مرغ و…

ــ مصرف تخم‌مرغ و ماهی

ــ مصرف سرکه و حلیم

ــ مصرف لبنیات و ترشیجات

ــ مصرف پنیر و ماست چکیده

ــ پنیر و بادام (مصرف پنیر با گردو مفید است)

ــ سرکه و عدس

ــ سرکه و ماش و سرکه و ماست

ــ مصرف ماست و ترب و مصرف شیربرنج و سویق (آرد گندم)

ــ مصرف انار و حلیم

ــ مصرف خربزه و عسل

ــ مصرف خربزه و موز یا خربزه و انبه

ــ مصرف کله گوسفند و انگور.

 

انتهای متن/*

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code