برای نذری محرم از این ظروف استفاده نکنید

رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: در دهه اول محرم آنچه قابل توجه از نظر بهداشتی می باشد توجه به سلامتی و رعایت اصول بهداشتی می باشد.

به گزارش رسانه خبری سلامت سپید پوش،

مهندس نسترن محمدی، رئیس اداره نظارت بر مواد غذایی و آشامیدنی با منشأ گیاهی سازمان غذا و دارو گفت: در دهه اول محرم آنچه قابل توجه از نظر بهداشتی می باشد توجه به سلامتی و رعایت اصول بهداشتی  می باشد.

وی افزود: در تهیه غذاهای نذری به سلامت مواد غذایی توجه کافی به عمل آید و تمامی موارد مصرفی از جمله رب، ادویه ها، حبوبات و … باید دارای پروانه بهداشتی ساخت ازسازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت باشند.

مهندس محمدی در ادامه اظهار داشت:در استفاده از ظروف یکبار مصرف نیز مواری توصیه می شود از جمله،  استفاده از ظروف کاغذی جهت مصرف محصولات داغ پیشنهاد می گردد مانند لیوان کاغذی به جای لیوان های پلاستیکی جهت صرف چای، شیر داغ و غیره، همچنین ظروف گیاهی بهترین ظرف جهت مصرف غذاهای چرب و داغ بوده و بهتر است از ظروف فوم و آلومینیومی استفاده نگردد.بهداشت نیوز

انتهای متن/*

ارسال دیدگاه

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

*

code